Otázky a odpovědi

 

5.7.2021 

OTÁZKA:

Ahoj Iveto. Rád bych se Tě na něco zeptal. Ty jsi taková citlivá bytost, proto se na Tebe obracím. V únoru mi zemřela maminka. Je to pro mě moc těžké a přemýšlím o mnoho věcech. Pořád věřím a doufám, že smrtí vše nekončí a že se s maminkou zase sejdeme. Co si o tom prosím myslíš Ty?

 

ODPOVĚĎ:

Z mého vnímání času i prostoru existujeme v JEDNOTĚ. Je jen jeden svět, kde máme možnost setkání nás všech duší. Jsme neoddělitelní a tudíž jsme stále spolu. Je věčný život smrt znovuzrození v JEDNOM. Tyto světy jsou propojené v JEDEN. MINULOST-PŘÍTOMNOST-BUDOUCNOST  existuje současně. A MY JSME EXISTENCE. Ne jen lidské bytosti. Naše rody jsou propojené. Máme jejich obrovskou podporu zde na Zemi. Moudrost a síla rodu nás vede dál na naší vlastní osobní cestě životem. Je to všechno v pořádku. Každá duše má svůj čas odchodu. Mamince je krásně a přeje si, abys byl šťastný … ať jsi šťastný a užíváš si života naplno. Jste stále neoddělitelně spolu. Jen je třeba respektovat každý svou cestu … a pokračovat dál s odvahou a vděčností na své cestě.

Nikdy nejsi sám, Jsi navždy milován a miluješ. Miluj sám sebe s úctou, vděčností, pokorou, radostí … miluj svůj život.

Vše se děje v našem světě, v našem životě z nějakého důvodu, nic se zde neděje bezdůvodně. Vše má svůj skrytý smysl... Vše se děje pro NÁS ...

Vnímej krásu a lásku MATKY ZEMĚ. ČISTÁ BOŽSKÁ LÁSKA JE V TOBĚ … JE V NÁS. JE STÁLE S NÁMI. JE SOUČÁSTÍ NÁS. MY JSME NAPOJENI NA BOŽSKÝ ZDROJ.

S láskou objímám

IVETA AKASHA

 

24.6.2021

OTÁZKA:  „Uzavřel/a jsem se a nevím, jak z toho ven.“

ODPOVĚĎ: 

Krásný čas milá/ý ……. Moc tě zdravím a děkuji za sdílení. Vnímám tě, ladím se, naciťuji na tebe. Stále mi přichází věta: 

„Dej sobě tu největší lásku, miluj sebe, svůj život. Toto jsou tvé prvé kroky cestou sebelásky, pochopení sebe sama.“

Podívej se na knihu „Miluj svůj život“ od Louise L. Hay.

Těď je důležité uvolnit se a pozorovat své pocity, emoce, sledovat sebe uvnitř sebe. Je třeba svou uzavřenost uvolnit, povolit své otěže, pouta, která si sama nasazuješ.

 Obrátit svou pozornost na sebe, soustředit se na svůj střed. Dopřát si péči, jen pro sebe, objevit lásku k sobě - sebelásku. Milovat sebe, abys mohla milovat i druhé ... Uzdravení svých pradávných zranění. Je to jednoduché, jen myšlenky do toho stále šťourají.  Je třeba uvolnit se a nechat vše volně proudit, ať je životní energie uvolněná ... osvobozená.

Všechno souvisí se vším. Zdraví, vztahy … Sebeláska je první krok.

Propojuj se s přírodou všemi živly, bytostmi přírody, Zemí … naslouchej jí v sobě. To všechno jsi ty, to je uvnitř tebe. Naslouchej svému srdci, intuici, duši.  Uvolni se a nech vše volně proudit. Ať je životní energie uvolněná … osvobozená.

Nejdůležitější je být sama sebou ... to znamená MILOVAT SEBE ... být a mít nejlepší vztah sama se sebou, k sobě. Dělat - tvořit to, co tě baví, co ti dělá dobře ... raduj se, tanči, protahuj svoje tělo, ať je pružné. Zpívej ... naslouchej sobě ... hlasu svého srdce - duše - intuice. Sleduj svoje tělo, co si přeje. 

Nemysli na to, co nepřináší radost. Na co myslíš - to přitahuješ. To je zákon vesmíru - zákon přitažlivosti. Obklopuj se tím nejlepším, krásnými věcmi, situacemi, lidmi, kteří ti přináší dobrý pocit. Jde o to, abys se cítila dobře ... o prožitky, při kterých vnímáš lásku sama k sobě. Nauč se novému vnímání, dávej sebe na první místo, pečuj o sebe a svůj nejkrásnější pocit.

Tvořivost, to je největší potenciál. Tvoř lásku k sobě. Ty jsi láska a tvoříš sebe - lásku. Miluješ a jsi milována.

Když je žena v souladu sama se sebou, je vnitřně lásky plná ... stává se čistým chrámem. Je připravena, to znamená je milující i milována sebe sama. Taková žena k sobě přitahuje muže, který přichází s posvátností, v úctě k ženě, k jejímu chrámu. Tento muž je klíčem k chrámu. Klíč zapadá do zámku jen tehdy, když jsou oba připraveni.

Uzdravení všech vztahů ... to se teď děje.

To je základ pro průchod Branou .... a My teď procházíme  .... očištěni, uzdraveni, ve své nahotě, pravdě, jednoduchosti, pokoře, vděčnosti, s důvěrou sami v sebe - v život sám. Vcházíme na cestu opravdové čisté lásky ... do světa kouzel a zázraků ... a mnoha nových dobrodružství ... do neznáma nového poznání opravdového žití existence jednoduchosti, radosti a tvořivosti ... NA CESTU SPOLUTVOŘENÍ NOVÉ ŽIVÉ ZEMĚ ... OPRAVDOVÉHO ŽITÍ ŽIVOTA ...

Kráčíme ... tančíme ... každý sám za sebe a přitom spolu ... přítomni a v důvěře ...  spolu tvoříme LÁSKU.

Iveta Akasha ... láska tvoří

 
 
Hudba:
 

 

Akasha